Release datum Magnificent: 4 september 2009

"I'll Go Crazy If I Don't Go Crazy Tonight" is het de vijfde nummer van het album No Line on the Horizon van U2. Het nummer is op 4 september uitgebracht bij Mercury Records als derde single. De Ierse animatiefilmmaker David O'Reilly zal de videoclip van het nummer maken. De tekst is geïnspireerd op de presidentscampagne van Barack Obama. Tijdens de 360° Tour werd er een remix van dit nummer gespeeld.

U2: I'll Go Crazy If I Don't Go Crazy Tonight 2 Track CD

De 2-track single van 'Crazy', met als B-kantje een unieke live track van Magnificent, opgenomen in Somerville, Boston. De U2 fans die naar de ArenA concerten geweest zijn, zullen de dance versie die de band daar live neerzette niet gauw vergeten, wat een hoogtepunt van de show!

Crazy Tonight (Single Version)
Magnificent (Live from Somerville Theatre, Boston)

U2: I'll Go Crazy If I Don't Go Crazy Tonight Remixes CD

De U2 fans die naar de ArenA concerten geweest zijn, zullen de dance versie van die de band daar live neerzette niet gauw vergeten. De dance-remixen op deze maxi single doen dit hoogtepunt van de show herleven!

Crazy Tonight - Single Version
Crazy Tonight - Fish Out Of Water Mix
Crazy Tonight - Dirty South Full Mix
Crazy Tonight - Redanka's 'Kick The Darkness' Vocal Version