Beste concertbezoeker,

7 en 8 oktober is het zover! Dan staat U2 in de Ziggo Dome in Amsterdam en jij bent erbij! Je ontvangt deze mail omdat er met dit e-mailadres één of meerdere kaarten zijn gekocht voor één van de concerten. We willen je graag informeren over het tijdschema van de avond, het vervoer naar en van de Ziggo Dome en wat andere zaken. Lees dit goed door, zodat je goed voorbereid aankomt.

Grote tassen niet toegestaan
Het is niet toegestaan om grote tassen mee naar het concert te nemen. Tassen met een formaat van maximaal A4 en circa 10 cm dik zijn uitgezonderd. Op mojo.nl/voorwerpen staat alle informatie over wat verder wel/niet mee naar het concert kan. Voor grote tassen is er geen in bewaringname en/of garderobe aanwezig. We raden dan ook aan tassen thuis te laten. Houd daarnaast rekening met een toegangscontrole. Kom daarom ruim op tijd.

Official bags policy
Please note that you can't take large bags to the concert. Only bags with a max size of A4 paper and 10cm deep are allowed. Please leave larger bags at home or at your hotel. There is no cloakroom and there are no lockers available for big bags.

Tijdschema:

18.30u- Deuren open
20.00u - U2
22.45u - Verwacht einde

* Dit tijdschema is onder voorbehoud en hiervan kan worden afgeweken worden door de artiest. Er is geen voorprogramma aanwezig bij het concert, dus zorg dat je op tijd bent als je het volledige concert wilt zien. Houd onze website in de gaten voor de laatste wijzigingen en het laatste nieuws.