U2 tributeIn september stond U2 vier avonden voor een uitverkocht ZiggoDome. Maar een afterparty voor het publiek was er niet. Niet getreurd, want de U2 fanclub brengt samen met tribute band "U2two" een concert in het theater van Harderwijk als ‘U2 Afterparty’! en leden van de U2 fanclub Nederland krijgen een kortingscode toegestuurd waarmee ze bijna 50% korting krijgen op de theaterprijs.

De ‘U2 Afterparty’ heeft het allemaal in zich: theatrale elementen van U2 uit de 90s en de vele grote hits, omlijst met live videobeelden. Bijzonder is de intieme “unplugged” start van de show, waarbij ook de nummers van het nieuwe album ‘Songs of Innocence’ worden gespeeld. Verder gaat het dak eraf. De ‘U2 Afterparty’ is voor muziek- en theaterliefhebbers, voor U2 fan en niet U2 fan een ware lust voor oog en oor.

Met: Sam Kramer, Miss Sarajevo e.a.

De kortingscode werkt alleen in de webwinkel van het theater. Bestel dus snel je kaarten! De kortingscode is voor leden te vinden op deze pagina. Wel even inloggen.