Lidmaatschap

Het lidmaatschap voor de Nederlandse U2 Fanclub bedraagt 20 Euro per jaar. De fanclub bestaat uit U2 fans die proberen een niet commerciele fanclub te runnen.

Voor Belgische leden bedraagt de contributie 25 Euro per jaar, dit is exclusief buitenlandse overboekings- en verzendkosten. Het lidmaatschap is alleen mogelijk in combinatie met automatische incasso.

Wat bieden wij? Minimaal 2 keer per jaar het Fanclubblad 'EXiT' met bijzondere nieuwswaardigheden van U2.

Tevens organiseren wij minstens 1x keer per jaar een U2 Fanclub bijeenkomst.

Hoe word ik lid?
Print Aanmeldingsformulier met aanmelding/machtigingsformulier in tekst formaat uit.

en stuur dit naar:

U2 Fanclub Nederland

Reeds verschenen Fanclubbladen kunnen nabesteld worden.

De kosten per blad bedragen 7,50 Euro (inclusief verzendkosten).

Pas na ontvangst van de betaling worden de gewenste bladen aan je verstuurd.

Let op wij zijn niet verbonden aan U2.com dus acties die daar lopen zijn NIET van toepassing op onze leden.